INGIN DUIT LEBIH.??

Bisnes Personal Francais! Modal RM100 sekali je Potensi income RM27900 sehari PENDAFTARAN PERCUMA di http://www.bisnes100.com/Drnur19

.

.
.

BORANG ORDER

Friday, 29 July 2016

REVIEW: MISS GLITTER SPRAY by MOLLY'S BEAUTY

hai there..assalamualaikum semua..

harini saya nk review 1 produk yg rasa sngat AWESOME & BEST!
saya baru je pakai tau produk nie..x smpai seminggu pun lagi..hehe 
tapi kesan dia..WOW! 1 hari je dh rasa effect dia..

TADAA..nie laa produk yg sye maksudkan MISS GLITTER SPRAY(MGS)


ok, 1stly produk nie 100ml.
boleh tahan 2-3bulan..bergantung pada penggunaan masing2laa ye..
siapa dapat jimat pkai lebih 3 bulan tu..wow..

APE yg BEST SANGAT pasal Miss Glitter Spray nie?

this is based on my experience la ye
1. dia ade banyak fungsi
-sye beli nie sebab tertarik dgn function dia.which boleh kecikkan pori2 muka..
cam leh ast as toner la kan?,
pastu also boleh gunaa as a base-make up/setting spray
-haa nie bonus laa ye..boleh pkai before/after make up

2.dia lembutkan kulit kita..
like seriusly..sye terkejut sngat ..xpernah pkai produk yg rasa camnie..
spray malam..1 pump je..pastu next day..rasa kulit lembut cam kulit baby..SOFT sangat..
mmg best laaa

3. dia cepat meresap
nie best sebabnya xrasa muka basah pun..cam kena simbah air ke.haha..spray je pastu terus meresap kat kulit muka kita..okay,awal2 duk ingat nak jimat sekali spray sehari..tpi dalam mimpi je laa..haha..
sbab cam x puas je sembur .hehe..best sangat..
jadinye each time pkai spray 3x... kalau pakai siang malam 6x

4.effect serbuk mutiara
haa..bukan main lagi tau..dgn packaging baru nie..kita leh nmpak serbuk mutiara yg digunakan tu.."glitter2"..even kat muka pun..kalau tgk betul2 kat cermin..leh nmpak tau..haa
nie buat solekan tahan lgi lama,pastu bagi EFFECT GLOWING kat muka


oka so  bawah nie kandungan MGS-semua nie bagus tau utk rawat muka kita..
Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

fungsi2 lain MGS
Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 

kelebihan serbuk mutiara 
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar 


okay...so KENAPA PERLU BELI Miss Glitter Spray nie?
1.multifunction-nk jadikan toner boleh,base make up,sembur2 bgi muka segar pun boleh.hehe
2.botol yg menarik..easy to use..pump je.
3.boleh guna utk semua peringkat umur sebenarnye
4.harga yg berbaloi 
RM50/100ml

berminat nk beli?
wassap "MGS" ke +601120965311

harga RM50(100ml)
kos pos :RM7(SEM)/RM11(S/S)


nie sedikit tunjuk ajar cara penggunaan ye

Kegunaan untuk individuTIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.


Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.

wassap "MGS" ke +601120965311 untuk order tau..
mesti korang berpuas hati nyee ;)

okay.thanx for reading!

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Dealer diperlukan (Baju Muslimah)

    Kami pembekal baju muslimah untuk kedai , kiosk atau tapak ekspo anda dengan polisi tanpa risiko.

    Kami menawarkan "TAK LAKU BOLEH TUKAR POLICY" untuk baju kami dengan terma dan syarat . Sila kunjungi kedai kami untuk maklumat lanjut.


    Alamat:

    MINA WHOLESALE
    28, Jalan Perai Jaya 2,
    Bandar Perai Jaya,
    13700 Perai, Penang.

    Tel: 012 507 1588

    Harga Reseller Baju = RM 16 - RM 18/pcs
    Harga Reseller Jubah = RM 20 - RM 32/pcs


    Jika berminat untuk melihat gambar baju/jubah , sila whatsapp 016 449 5229

    ReplyDelete