INGIN DUIT LEBIH.??

Bisnes Personal Francais! Modal RM100 sekali je Potensi income RM27900 sehari PENDAFTARAN PERCUMA di http://www.bisnes100.com/Drnur19

.

.
.

BORANG ORDER

Friday, 29 July 2016

REVIEW: MISS GLITTER SPRAY by MOLLY'S BEAUTY

hai there..assalamualaikum semua..

harini saya nk review 1 produk yg rasa sngat AWESOME & BEST!
saya baru je pakai tau produk nie..x smpai seminggu pun lagi..hehe 
tapi kesan dia..WOW! 1 hari je dh rasa effect dia..

TADAA..nie laa produk yg sye maksudkan MISS GLITTER SPRAY(MGS)


ok, 1stly produk nie 100ml.
boleh tahan 2-3bulan..bergantung pada penggunaan masing2laa ye..
siapa dapat jimat pkai lebih 3 bulan tu..wow..

APE yg BEST SANGAT pasal Miss Glitter Spray nie?

this is based on my experience la ye
1. dia ade banyak fungsi
-sye beli nie sebab tertarik dgn function dia.which boleh kecikkan pori2 muka..
cam leh ast as toner la kan?,
pastu also boleh gunaa as a base-make up/setting spray
-haa nie bonus laa ye..boleh pkai before/after make up

2.dia lembutkan kulit kita..
like seriusly..sye terkejut sngat ..xpernah pkai produk yg rasa camnie..
spray malam..1 pump je..pastu next day..rasa kulit lembut cam kulit baby..SOFT sangat..
mmg best laaa

3. dia cepat meresap
nie best sebabnya xrasa muka basah pun..cam kena simbah air ke.haha..spray je pastu terus meresap kat kulit muka kita..okay,awal2 duk ingat nak jimat sekali spray sehari..tpi dalam mimpi je laa..haha..
sbab cam x puas je sembur .hehe..best sangat..
jadinye each time pkai spray 3x... kalau pakai siang malam 6x

4.effect serbuk mutiara
haa..bukan main lagi tau..dgn packaging baru nie..kita leh nmpak serbuk mutiara yg digunakan tu.."glitter2"..even kat muka pun..kalau tgk betul2 kat cermin..leh nmpak tau..haa
nie buat solekan tahan lgi lama,pastu bagi EFFECT GLOWING kat muka


oka so  bawah nie kandungan MGS-semua nie bagus tau utk rawat muka kita..
Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

fungsi2 lain MGS
Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 

kelebihan serbuk mutiara 
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar 


okay...so KENAPA PERLU BELI Miss Glitter Spray nie?
1.multifunction-nk jadikan toner boleh,base make up,sembur2 bgi muka segar pun boleh.hehe
2.botol yg menarik..easy to use..pump je.
3.boleh guna utk semua peringkat umur sebenarnye
4.harga yg berbaloi 
RM50/100ml

berminat nk beli?
wassap "MGS" ke +601120965311

harga RM50(100ml)
kos pos :RM7(SEM)/RM11(S/S)


nie sedikit tunjuk ajar cara penggunaan ye

Kegunaan untuk individuTIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.


Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.

wassap "MGS" ke +601120965311 untuk order tau..
mesti korang berpuas hati nyee ;)

okay.thanx for reading!

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete