INGIN DUIT LEBIH.??

Bisnes Personal Francais! Modal RM100 sekali je Potensi income RM27900 sehari PENDAFTARAN PERCUMA di http://www.bisnes100.com/Drnur19

.

.
.

BORANG ORDER

Friday, 29 July 2016

REVIEW: MISS GLITTER SPRAY by MOLLY'S BEAUTY

hai there..assalamualaikum semua..

harini saya nk review 1 produk yg rasa sngat AWESOME & BEST!
saya baru je pakai tau produk nie..x smpai seminggu pun lagi..hehe 
tapi kesan dia..WOW! 1 hari je dh rasa effect dia..

TADAA..nie laa produk yg sye maksudkan MISS GLITTER SPRAY(MGS)


ok, 1stly produk nie 100ml.
boleh tahan 2-3bulan..bergantung pada penggunaan masing2laa ye..
siapa dapat jimat pkai lebih 3 bulan tu..wow..

APE yg BEST SANGAT pasal Miss Glitter Spray nie?

this is based on my experience la ye
1. dia ade banyak fungsi
-sye beli nie sebab tertarik dgn function dia.which boleh kecikkan pori2 muka..
cam leh ast as toner la kan?,
pastu also boleh gunaa as a base-make up/setting spray
-haa nie bonus laa ye..boleh pkai before/after make up

2.dia lembutkan kulit kita..
like seriusly..sye terkejut sngat ..xpernah pkai produk yg rasa camnie..
spray malam..1 pump je..pastu next day..rasa kulit lembut cam kulit baby..SOFT sangat..
mmg best laaa

3. dia cepat meresap
nie best sebabnya xrasa muka basah pun..cam kena simbah air ke.haha..spray je pastu terus meresap kat kulit muka kita..okay,awal2 duk ingat nak jimat sekali spray sehari..tpi dalam mimpi je laa..haha..
sbab cam x puas je sembur .hehe..best sangat..
jadinye each time pkai spray 3x... kalau pakai siang malam 6x

4.effect serbuk mutiara
haa..bukan main lagi tau..dgn packaging baru nie..kita leh nmpak serbuk mutiara yg digunakan tu.."glitter2"..even kat muka pun..kalau tgk betul2 kat cermin..leh nmpak tau..haa
nie buat solekan tahan lgi lama,pastu bagi EFFECT GLOWING kat muka


oka so  bawah nie kandungan MGS-semua nie bagus tau utk rawat muka kita..
Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

fungsi2 lain MGS
Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 

kelebihan serbuk mutiara 
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar 


okay...so KENAPA PERLU BELI Miss Glitter Spray nie?
1.multifunction-nk jadikan toner boleh,base make up,sembur2 bgi muka segar pun boleh.hehe
2.botol yg menarik..easy to use..pump je.
3.boleh guna utk semua peringkat umur sebenarnye
4.harga yg berbaloi 
RM50/100ml

berminat nk beli?
wassap "MGS" ke +601120965311

harga RM50(100ml)
kos pos :RM7(SEM)/RM11(S/S)


nie sedikit tunjuk ajar cara penggunaan ye

Kegunaan untuk individuTIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.


Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.

wassap "MGS" ke +601120965311 untuk order tau..
mesti korang berpuas hati nyee ;)

okay.thanx for reading!

Wednesday, 6 April 2016

FENOMENA 2016 [PERLAKING:SUPLEMEN BEBAS PANTANG KAFEIN]





PERHATIAN!!!!
KHUSUSNYA KEPADA PEMINAT TEGAR KOPI/KAFEIN

BERITA BAIK!!

kini, terdapat SATU-SATUNYA SUPLEMEN KECANTIKAN 
yg boleh diambil 
TANPA PERLU PANTANG KAFEIN!

PERLAKING

10 KEBAIKAN  PerlaKing

+ Merangsang pertumbuhan sel2 kulit baru dan menghasilkan collagen penyembuhan
+ meneutralkan radikal bebas &a menyingkirkan toksik dlm bdn yg merosakkan kulit
+ Menghapuskan kedutan dan garis halus pada muka
+ Wajah kelihatan muda dari usia sebenar
+ Menyingkirkan ulser kulit, bintik hitam, jeragat & melasma
+ Memulihkan eczema, ruam & melembabkan muka
+ Mencantikkan kulit dgn menjadikannya licin, anjal, sihat & halus secara semulajadi
+ Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan secara kekal
+ Mengecut jerawat + menghilangkan kesan parut jerawat
+ Melancarkan peredaran darah dlm tubuh


Kenapa Anda Perlu Mengambil Perla King Serbuk Mutiara Asli?

 Senang Diambil, Tak payah Berpantang
 Kesan awal sepantas 3-7 hari
 100% bahan asli & semulajadi
 HALAL JAKIM, ADA GMP & PATUH kelulusan akta makanan!
 Dijamin tak mengandungi RACUN berbahaya & Selamat digunakan
 1 botol cukup utk penggunaan 30 hari

Cara pengambilan Yg SIMPLE 
Hanya Koyakkan paket 
 boleh terus dimakan. 
Sehari 1x sahaja sebelum breakfast



4 bahan utama dlm PERLA KING serta manfaatnya :-

Serbuk Mutiara Asli Philippine
 Berkualiti premium, lebih ringan, halus serta mempunyai mineral dan kadar vitamin yg tinggi
 Amat diyakini golongan bgsawan Cina berkesan sebagai bahan pencerahan, pemutihan juga kulit menjadi awet muda
 Bersifat semulajadi & anti radikal bebas
 Menyingkirkan & membuang segala toksin dlm badan
 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
 Kesannya kulit menjadi cantik, gebu tanpa parut @ cela

Collagen Ikan Salmon
 Tak menaik @ menggemukkan badan seperti collagen ikan biasa
 Collagen salmon yang digunakan lebih berkualiti, antara yg terbaik dan turut digunakan oleh negara Philippine, Korea & Jepun
 Menyerap lebih pantas ke dalam sel kulit dan menggalakkan penghasilan sel2 kulit baru
 Mengandungi asid amino, omega 3 serta plbagai mineral yang membantu dlm menambahbaik kesihatan & kecantikan
 Memudar, menghilangkan parut & menghaluskan kulit

Hyaluronic Acid Gred A
 Bermineral & lebih halus
 Menggalakkan penghasilan collagen dlm badan
 Bertindakbalas dgn vitamin C untuk menghilangkan garis halus, kedutan, jeragat & parut dimuka
 Melembap & menegangkan kulit

Grapeseed Ekstrak & Vitamin E
 Sebagai antioksidan semulajadi
 Menyokong composisi collagen &serbuk mutiara dalam badan sekaligus mempercepatkan kesan
 Membantu menghilangkan parut

CARA AMBIL PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

 Koyakkan 1 paket & boleh terus dimakan (tak perlu bancuh)
 1 paket mengandungi 5 GM
 Ambil hanya 1 kali sehari sebelum breakfast (perut kosong)
 Minum air putih atleast 3 liter sehari

Ibu mengandung boleh makan
Ibu menyusu boleh makan


TESTIMONI-TESTIMONI BERJAYA!!






saya sangat syorkan korang semua try perlaking
perempuan lelaki ,siapa-siapa mau cantik 
kulit bersih bebas jerawat dan kusam
korang mesti try tauu


HARGA ASAL RM160 tauu

tapi sekarang tengah PROMO 

RM120 SAHAJA (30sachet/1 bulan)

jom dapatkan PERLAKING!

PASTI WOW dengan kesannya


WHATSAPP "PK" KE +962778225972 

WHATSAPP "PK" KE +962778225972 

WHATSAPP "PK" KE +962778225972 



Monday, 18 January 2016

REVIEW: DETOX SHAKLEE ALFAFA

assalamualaikum semua..:)

harini sye nk share review mengenai produk SHAKLEE 
sebenarnye saya baru je makan ni,x sampai sebulan pun lagi..

okaay..sooo shaklee kan ade banyak produk,yang saya consume adalah
SHAKLEE ALFAFA +SHAKLEE VIT C

knape saya pilih alfafa??

haa..kalau nk tau alfafa ni banyak je fungsi dia

manfaat Alfalfa Complex Shaklee

tapi saya nk fokuskan kepada DETOX

detox amat penting yee..
lgi2 siapa2 yg sedang@teringin ambil suplemen untuk kecantikan diri
sbabnya bila kita detox badan kita,kita bersihkan usus-usus kita..
jadinya bila usus kita bersih,proses serapan nutrient lagi bagus..:)

jujurnya bila saya makan alfafa,sehari je dh nmpak kesan..WOW!!
perut saya cepat lawas
tiap-tiap hari kena buang..
haha sampai ternanti2,
nampak x kesan dia..
baguskan..
*sampai rasa menyesal x tau awal2..
ade gak hangus duit sebelum2 ni .main makan je suplemen tanpa detox.huhu.*
dan badan pun akan rasa lega..
yelaa..dah buang semua toksin yg terkumpul dalam badan tuu

saya gabungkan dgn makan suplemen shaklee VIT C sustained release..
memang gabungan terbaik laa

3 hari je,boleh rasa perubahan kat kulit wajah
lagi lembut dan licin

seronok sangat taaauu..

cara pengambilan yang disyorkan oleh seller saya
makan 5biji alfafa +vit C 
lepas makan pagi@tengah hari
:)

10 keistimewaan alfalfa shaklee indonesia


saya AMAT SYORKAN SHAKLEE ALFAFA untuk mereka yang
 INGIN DETOX BADAN 
mengambil SUPLEMEN TAMBAHAN
(baru laa berbaloi pelaburan,huhu,badan bersih,makan suplemen pun cepat je nampak hasil dia)

berminat nk CUBA?
PELABURAN yg semestinya BERBALOI!!

cayalaah!

saya dah cuba,dan dapat rasai perubahannya kat badan saya.ANDA PULA?

jangan tangguh2
benda ni untuk kesihatan jangka masa panjang gak ye


contact seller saya ni ye..;)

ira :+60137132706

whatsapp KOD "DETOX SK"  
untuk nikmati 
potongan harga sehingga 15%!!


dia nie memang peramah tauu... 
jangan segan2 nk tnye apa2

macam-macam manfaat Alfalfa Complex Shaklee

whatsapp KOD "DETOX SK"  
kepada
 ira +60137132706 untuk dapatkan nasihat dan produk shaklee
(potongan harga sehingga 15%!)

sekian..^^

Wednesday, 9 September 2015

JAMEELA MUSLIMAH

berminat untuk jadikan sebahagian daripada KOLEKSI ANDA?
WHATSAPP +962778225972 ..:) TQ

JA 303 A 
RM 62 / 65
FABRIC: 100% COTTON AND TOP RARE MATERIAL 
COLOR: GRAY AND MIX COLOR FLORAL PRINTED
JA 282 N (NURSING)
RM 62 / 65
FABRIC: 100% COTTON
COLOR: BLUE BLACK WITH WHITE AND RED DOT
JA 242 4G 
RM 62 / 65
FABRIC: COTTON LYCRA
COLOR: DARK GOLDENROD AND BLACK WITH STRIPE

JA 242 4F 
RM 62 / 65
FABRIC: COTTON LYCRA
COLOR: PERSIAN GREEN AND GRAY WITH MOTIF PRINTED

Monday, 7 September 2015

JAMEELA MUSLIMAH

berminat untuk MILIKI koleksi INI?..
WHATSAPP +962778225972 TQ^^
JA 195 17 
RM 62 / 65
FABRIC: 100% COTTON

COLOR: CHARCOAL AND GRAY WITH MOTIF PRINTED
JA 250 N 
RM 62 / 65
FABRIC: 100% COTTON

COLOR: BLACK AND PERSIAN GREEN WITH MOTIF PRINTED
JA 242 4H 
RM 62/65
FABRIC: 100% COTTON

COLOR: ROYAL BLUE AND BLACK